Medarbetare håller i en Mobil App för viktnedgång och hälsa
Home Vi har verktygen ni behöverEnstaka sida

Vi har verktygen ni behöver med vetenskap och bästa viktminskningsprogram

Deltagarna introduceras till ViktVäktarnas program med Points, där vi omvandlar komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. Deltagarna får tillgång till de inspirerande och motiverande interaktiva redskapen i vår hyllade WW-app. Där bevakar man bland annat vad man äter, hur man rör på sig och följer sin viktnedgång. Vår coach lär er samtidigt nya tekniker och strategier, samt följer upp deltagarnas hälsoresa varje gång ni träffas.

Hälsosam viktminskning

Vi ger er ett omfattande och personligt stöd med en beprövad metod som är grundad i vetenskap. Det gör er viktminskning mer hälsosam och lättare!

Mat- och kostplanering

På ViktVäktarna älskar vi god och hälsosam mat. Vi tror inte på några förbud, utan vill att ni ska kunna fortsätta njuta av god mat när ni går ner i vikt.

Rör på dig mer

När ni motionerar stärker ni kroppen och mår bättre. All motion räknas – och kanske är vardagsmotionen den viktigaste. Vi har tips och inspiration för alla nivåer.

Sov bättre

Mat, motion, ert mindset och er sömn — vetenskap visar att allt detta spelar roll för er hälsa och ert välmående. Vi ger er tips för en bättre natts sömn.

Positivt mindset

Våra guidade mindsetövningar i WW-appen hjälper er att förflytta ert mindset och ger er tips och inspiration på saker som kan hjälpa er att skapa balans.

Vanor som varar

Ni får handfasta strategier och tekniker så att ni kan fortsätta att göra hälsosamma val och skapa vanor som gagnar er hälsa, genom hela livet.

Det blir en helt annan grej när man gör det tillsammans med sina kollegor. Vi pratar mat och stöttar varandra!

CEO Office Manager på VBG Group