Coach leder vetenskapligt stödda workshops på en arbetsplats
Home Så fungerar detEnstaka sida

Så fungerar det

Deltagarna får vårt starkaste stödsystem för viktminskning som fungerar! Coachledda, vetenskapligt stödda workshops som tillhandahåller etablerade beteendeförändringstekniker för viktnedgång och hälsosamma vanor. Dessutom lovar vi en rolig stund och en stärkt gemenskap över befattningsgränserna.

Koncept

1. Grundkurs med fysiska workshops

Sessioner med en coach från ViktVäktarna. Alla möter upp på plats, i ett gemensamt rum på arbetsplatsen.

Vi besöker er arbetsplats en gång i veckan under arbetstid eller i anslutning till arbetsdagen. Vi träffas tillsammans i ungefär 1 timme under fasta tider. Vår coach finns också tillgänglig en del av tiden för enskilda möten.

2. Grundkurs med livesända workshops

Sessioner med en coach från ViktVäktarna. Alla möter upp under en livesändning, oavsett var man befinner sig.

Deltagarna ansluter till en livesänd workshop via Zoom, en gång i veckan under arbetstid eller i anslutning till arbetsdagen. Vi möter upp tillsammans i ungefär 1 timme under fasta tider. Vår coach finns också tillgänglig en del av tiden för enskilda möten.

Beroende på era arbetstider, hur många ni är och var ni arbetar så kan vi tillsammans hitta en lösning som känns rätt för just er.

Upplägg

Ni kan välja något av följande två upplägg:

1. Fast kostnad för grundkurs med 12 sammanhängande veckor eller,
2. Fast kostnad för grundkurs med 16 sammanhängande veckor

Antal deltagare för varje grundkurs kan anpassas efter de förutsättningar som ni har. Vi erbjuder också uppföljning med motiverande fortsättningskurser. Detta brukar vara en vanlig efterfrågan bland deltagarna.

Kontakta oss för information om priser och övriga frågor. Gör en intresseanmälan så återkommer vi er.

Så går en workshop till

Under varje workshop presenterar vi ett nytt tema med olika strategier och ger möjlighet till diskussion och utbyte av erfarenheter inom gruppen. Här får deltagarna en regelbunden återkoppling, personligt stöd, motivation och uppföljning. Vi utvärderar veckan som har varit, och planerar framåt.

Under timmen har deltagaren även tillgång till check-in. Här finns utrymme att väga sig och att samtala kring sina individuella mål. En check-in sker avskilt med sekretess. Vid livesända workshops använder vi private meetings in breakout rooms.

Detta ingår

Alla deltagare får tillgång till ViktVäktarnas program

ViktVäktarnas program bygger på vetenskaplig grund och har över 50 år av erfarenhet. Förutom att ViktVäktarna har urformat en ledande dietistdesignad kostplan, innehåller vårt program metoder som uppfyller alla kriterier som experter angett som nödvändiga för att skapa beteendeförändringar för en effektiv viktnedgång. Utsedd till Bästa metod för viktminskning 2023 -trettonde året i rad.

Alla deltagare får tillgång till en utbildad coach

ViktVäktarna har utbildade och erfarna coacher i hela sverige och de flesta har själva gjort sin egen viktresa. Våra coacher ger deltagarna strategier som har utformats av våra kost- och beteendeexperter.

Alla deltagare får tillgång till vår prisbelönta app

WW-appen innehåller deltagarens personliga plan och alla verktyg som gör det enkelt och motiverande att följa vårt program. Appen sammanställer veckovis information för den personliga hälsoresan, och innehåller dessutom tusentals recept, anpassade efter ViktVäktarnas program.

Alla deltagare får tillgång till vårt community

ViktVäktarna har över 100 000 medlemmar enbart i sverige, har dessutom ett stort engagemang i hela världen. Genom WW-appen har deltagarna tillgång till hela vårt community, och kan fånga upp inspiration och tips från alla våra medlemmar. Med ViktVäktarna är man aldrig ensam!